Tarieven

Je retourkosten moeten natuurlijk omlaag, niet omhoog.
Daarom hebben we transparante en betaalbare prijzen voor onze abonnementen.

Tip: Bepaal zelf het retourtarief voor je klant; je kunt de kosten 100% verrekenen en nog steeds goedkoper zijn dan het postkantoor.

Hoeveel retouren verwerk je per maand?

30

Features

Laagste inkooptarieven (vanaf € 4,09)

Heb je zelf geen gunstige tarieven, internationale retourtarieven of contract met een vervoerder? Geen probleem! Wij hebben deze namelijk al voor je onderhandeld. Het enige wat jij hoeft te doen is deze aan of uit te zetten. Je kunt zelf je retourtarief bepalen.

Slim Retourformulier in eigen huisstijl

Door de minimale styling van het retourformulier ligt de focus op de prettige klantervaring. Uiteraard is het wel mogelijk om je eigen logo toe te voegen, en een banner die de stijl van jouw brand of webwinkel weergeeft.

Bekijk slim retourformulier

Retourdata in eigen retourportal

Retourdata zijn het nieuwe goud, daar zijn wij van overtuigd! Het is echter wel van belang om deze data zo goed mogelijk te verzamelen en te structureren. Dat doet onze retourportal voor je. Bovendien kun je deze data ook exporteren, waardoor je nog meer KPI’s kunt bijhouden.

Bekijk retourportal

Alle Europese verzendopties

Laat je retourproces niet in de weg staan van je Europese groei. Je maakt gebruik van al onze Europese verzendopties, waardoor jouw klanten door heel Europa je pakket weer kunnen retourneren. Nu ook same day pick-ups met Budbee!

Bekijk verzendingen

Real time notificaties

Klantvragen rondom retourneren behoren tot de verleden tijd. We houden je klanten – in real time – op de hoogte van de retourstatus van de zending. Tevens krijg iedere klant een eigen retourpagina waarop zij te allen tijde alle retourinformatie kunnen terugvinden. Deze informatie is voor jouw webwinkel natuurlijk ook beschikbaar via de retourportal.

Betaalde retouren via iDeal & Apple Pay

Wij ondersteunen alle bekende nationale én internationale online betaalmethodes. Zo kunnen al je klanten door heel Europa gemakkelijk en veilig een retourlabel aanschaffen. Wanneer je betaald wilt retourneren op je eigen contract worden de transactiekosten doorberekend.

Gratis retourneren of kosten splitsen

Past gratis retourneren niet binnen je businessmodel, maar wil je toch een klantvriendelijk retourproces aanbieden? Stel dan zelf je retourtarieven in zodat je klanten kunnen betalen via een van onze betaalmethodes.

Gate-Keeper: aanvragen goedkeuren

Ontvang je retourzendingen die via een simpele check voorkomen hadden kunnen worden? Waarschijnlijk wel! Met behulp van de Gate-Keeper functie is dat verleden tijd. Per retourreden kun je de Gate-Keeper zelf instellen, zodat jouw klantenservice de retouraanvraag kan beoordelen.

Bekijk Gate-Keeper

Custom velden op retourformulier

De basis van het retourformulier bestaat uit modulaire blokken. Denk hierbij aan checkboxen, vragen met open velden, drop down lijsten, retourredenen, afbeeldingen uploaden, een check vooraf etc. Deze blokken zullen we in overleg met jou inrichten om zo jouw gewenste retourproces aan te bieden.

PostNL Smart Returns printerloos retourneren

Printerloos retourneren via PostNL

Net zo makkelijk als een antwoordnummer, maar veel moderner. Via PostNL kunnen we printerloze retourlabels genereren. De klant ontvangt een barcode die hij kan laten inscannen bij een PostNL pakketpunt. Het pakketpunt print vervolgens een verzendlabel uit.

Bekijk printerloos retourneren

Integratie met webwinkel of WMS

Via onze integratiemogelijkheden koppel je heel eenvoudig CMS e-commerce platformen aan je retourformulier. Klanten kunnen dan op basis van hun ordernummer en e-mailadres hun order inladen en selecteren welke producten retour gestuurd worden en waarom.

Bekijk Integraties

Eigen vervoerstarieven inladen

Als webwinkel werk je in de meeste gevallen met eigen verzendtarieven via PostNL, DHL, DPD, bPost of andere vervoerders. Deze tarieven kunnen wij koppelen aan je retourproces. Op deze manier maken we jouw retour labels aan op basis van je eigen verzendtarieven.

SendCloud retouren

SendCloud Account koppelen

Werk je momenteel al met SendCloud? Perfect! Via onze SendCloud integratie koppelen we jouw account aan ons retour platform. Zo maken we alle retouren aan binnen jouw eigen SendCloud account, met de bijbehorende tarieven.

Deep Insights

Welke 20% van jouw producten zorgen voor 80% van de retourkosten?

Deep Insights geeft je real-time inzicht in je retourdata. Maak gebruik van meer dan 10 rapporten om de performance van je retouren en catalogus in de gaten te houden.

Return Rules

Stel regels in om je retourproces te automatiseren. Voorbeelden:

"Is de kostprijs van een
product < € 20? Dan hoeft het product niet retour."

"Is een product van het merk Apple? Dan moet de retour eerst goedgekeurd worden."

Copyright © 2021 Returnless.com