Shopware-white

Koppel je Shopware webshop aan Returnless en fix jouw retourproces. De installatie van onze retour plugin duurt +/- 10 minuten.


iPhone Pink - Retourformulier-low

Shopware.

retouren automatiseren.

Klanten vullen een bestelnummer en emailadres in zodat de bestelling real-time vanuit Shopware ingeladen kan worden.

Door slim gebruik van de Gate-Keeper kunnen we specifieke retouren tegenhouden. Denk aan retouren buiten de retour termijn van 14 dagen, of beschadigde producten. Deze kunnen eerst worden goedgekeurd door de webwinkel.

Klanten maken vervolgens zelf een retourlabel aan bij een van de gekozen vervoerders.

retour analyse
met Deep Insights.

In het retourformulier kan de klant per product een retourreden opgeven. Daarmee verzamelen we waardevolle data op SKU niveau. 

Welke 20% van jouw producten zorgen voor 80% van de retourkosten? Creëer analyses door verkoopdata uit Shopware te vergelijken met de retourdata. Wat is het retourpercentage, welke producten komen het meeste retour, en waarom?
Iconografie | Streep-blauw
imac-deepinsights-golf

 integratie handleiding. 

Hulp nodig? We bieden gratis technische support & implementatie aan. Mail naar developer@returnless.com

Stap 1 - Shopware User aanmaken.

Ga in je Shopware omgeving naar Settings > User Administration en maak een nieuwe user aan voor Returnless, of klik op Edit een bestaande API user.

Stap 2 - API Key aanmaken.

Zet API Access op Enabled bij de gewenste user. Er zal een API Key gegeneerd worden. Stuur het wachtwoord van de User en de gegenereerde API Key naar je contactpersoon bij Returnless om de integratie te voltooien.

Benieuwd hoe soepel wij integreren?