ChannelEngine retour integratie

Een boost in orders en omzet realiseer je eenvoudig via marketplaces, maar retouren stijgen helaas vaak net zo hard mee.
Met onze ChannelEngine integratie voorkom je deze chaos en krijg je ook binnen marketplaces grip op je retouren.
Retour plugin ChannelEngine

Retouren binnen ChannelEngine

Door jouw channelengine account te koppelen aan je Returnless retourformulier kunnen we direct alle orders uitlezen. Zo bieden we voor al je marketplace orders een klantvriendelijk retourproces aan in de stijl en service van jouw webwinkel.

Iedere marketplace gebruikt zijn eigen ordernummers die bekend zijn bij de klant. Op basis van dit nummer kunnen we de retour uitlezen.
Marketplaces sturen encrypted e-mailadressen van de klant door. Dit adres is niet bekend bij de klant. Om toch de juiste order op te halen gebruiken we de postcode als validatiecheck in het retourformulier.
Eén retourproces voor alle kanalen

Eén retourproces voor alle kanalen

Door de brede selectie van lokale en internationale marketplace kanalen kan het retourproces een groot en ingewikkeld probleem worden. De click and play integratie van Returnless zorgt voor één retourproces voor marketplace kanalen zoals:

ChannelEngine integratie handleiding

Hulp nodig? We bieden gratis technische support & implementatie aan. Mail naar developer@returnless.com

Stap 1 - Maak een API Key aan.

Om verbinding te maken met je ChannelEngine account hebben we een API Key en de host (bijv "https://travelshop.channelengine.net") nodig. Ga naar Settings > Merchant API keys en maak daar een nieuwe API key aan.

Stap 2 - Stuur gegevens door.

Zodra je de gegevens hebt ontvangen kun je deze doorsturen naar je contactpersoon van Returnless. Dan gaan wij vervolgens zorgen dat je webwinkel wordt gekoppeld aan je retourformulier.

Copyright © 2021 Returnless.com