ChannelEngine

Met de Returnless integratie koppelen we met jouw favoriete marketplaces, zoals ChannelEngine.
Hierdoor heb je een totaal overzicht van je retouren. 

iPhone Pink - Retourformulier-low

ChannelEngine.

retouren binnen ChannelEngine.

Door jouw ChannelEngine account te koppelen aan je Returnless retourformulier kunnen we direct alle orders uitlezen. Zo bieden we voor al je marketplace orders een klantvriendelijk retourproces aan in de stijl en service van jouw webwinkel.

Iedere marketplace gebruikt zijn eigen ordernummers die bekend zijn bij de klant. Op basis van dit nummer kunnen we de retour uitlezen.

Marketplaces sturen encrypted e-mailadressen van de klant door. Dit adres is niet bekend bij de klant. Om toch de juiste order op te halen gebruiken we de postcode als validatiecheck in het retourformulier.

 één retourproces voor al je kanalen. 

Lokale en internationale marketplace kanalen boosten je omzet, maar retouren stijgen vaak net zo hard mee. De click & play integratie van Returnless zorgt voor één retourproces voor marketplace kanalen zoals:

integratie handleiding

Hulp nodig? We bieden gratis technische support & implementatie aan. Mail naar developer@returnless.com

 

Stap 1 - Maak een API Key aan.

Om verbinding te maken met je ChannelEngine account hebben we een API Key en de host (bijv "https://travelshop.channelengine.net") nodig. Ga naar Settings > Merchant API keys en maak daar een nieuwe API key aan.

Stap 2 - Stuur gegevens door.

Zodra je de gegevens hebt ontvangen kun je deze doorsturen naar je contactpersoon van Returnless. Dan gaan wij vervolgens zorgen dat je webwinkel wordt gekoppeld aan je retourformulier.

channelengine-api

Benieuwd hoe soepel wij integreren?