ChannelEgine-kleur

Met de Returnless integratie koppelen we met jouw favoriete marketplaces, zoals Channable.
Hierdoor heb je een totaal overzicht van je retouren. 

iPhone Pink - Retourformulier-low

Channable.

retouren binnen Channable.

Door jouw Channable account te koppelen aan je Returnless retourformulier kunnen we direct alle orders uitlezen. Zo bieden we voor al je marketplace orders een klantvriendelijk retourproces aan in de stijl en service van jouw webwinkel.

Iedere marketplace gebruikt zijn eigen ordernummers die bekend zijn bij de klant. Op basis van dit nummer kunnen we de retour uitlezen.

Marketplaces sturen encrypted e-mailadressen van de klant door. Dit adres is niet bekend bij de klant. Om toch de juiste order op te halen gebruiken we de postcode als validatiecheck in het retourformulier.

 één retourproces voor al je kanalen. 

Lokale en internationale marketplace kanalen boosten je omzet, maar retouren stijgen vaak net zo hard mee. Voorkom chaos met de click & play integratie van Returnless:

integratie handleiding

Hulp nodig? We bieden gratis technische support & implementatie aan. Mail naar developer@returnless.com

Stap 1 - Maak een API Key aan.

Om verbinding te maken met je Channable account hebben we de volgende gegevens nodig:

  • API Key
  • Company ID
  • Project ID
API Key

Ga in Channable rechtsboven in je profiel naar Channable API en maak daar een nieuwe token aan. Heb je al een bestaande token? Dan kun je die ook gebruiken.


Company ID en project ID

Deze kun je eenvoudig achterhalen door even naar het dashboard van Channable te gaan en in de adresbalk de twee ID's te kopiëren

channable-ids

Stap 2 - Stuur gegevens door.

Zodra je de gegevens hebt ontvangen kun je deze doorsturen naar je contactpersoon van Returnless. Dan gaan wij vervolgens zorgen dat je webwinkel wordt gekoppeld aan je retourformulier.

channable-installatie

Benieuwd hoe soepel wij integreren?