Iedere webwinkel is uniek, met eigen doelgroepen, producten en processen. De bestaande Returnless oplossingen hielden al rekening met deze verschillen. Zo kun je voor jouw webwinkel het retourformulier helemaal aanpassen zodat dit past bij je eigen proces. Door middel van custom fields en integratiemogelijkheden met je CMS is dit heel eenvoudig. Met onze nieuwe feature ‘Cover photo + Huisstijl’ doen we hier nog een schepje bovenop.

 

 

Belangrijke marketing touch-point

Conversiepercentages verschillen per webwinkel en variëren van 10% tot 40%. Dit betekent dus dat dit percentage van jouw klanten nog in aanraking komt met jouw merk of organisatie. In onze ogen biedt dit geweldige kansen en is dit zeker iets om rekening mee te houden in je marketingstrategie.

 

 

Cover Photo

Introduceer je nieuwe producten of wil je een sale aankondigen? Dan is de cover photo van je retourformulier een ideale manier om dit te communiceren. Mocht je geen actieve campagnes hebben dan kun je deze cover functie nog steeds gebruiken. Zet hiermee bijvoorbeeld een bepaald sfeerbeeld neer of laat je retourformulier jouw branding uitstralen.

 

 

Huisstijl 

De afbeelding die je selecteert wordt gedurende het gehele retourproces vertoont. Deze is klikbaar via een deeplink, zodat je kunt aansturen op conversie. Tevens hebben we de klikbare button aangepast zodat je nu zelf een kleur kunt selecteren. Hierdoor wordt het retourformulier helemaal aangepast aan jouw huisstijl.

 

 

 

Heb je vragen over het toevoegen van een foto of het aanpassen van de button? Twijfel dan zeker niet om even contact op te nemen met een van onze medewerkers.