Een revolutie voor e-commerce bezorgingen, zo noemt Budbee de service die ze in 2016 zijn gestart. Van same-day pickup tot live tracking: hun flexibele oplossingen zorgen voor nog meer mogelijkheden voor online shoppers én webwinkels. Technologische innovaties waar Returnless ook graag gebruik van maakt! Daarom is Budbee onze nieuwste vervoerder.

 

 

 

De groenste, soepelste en meest nauwkeurige

Budbee creëert in samenwerking met Returnless voor jouw webshop een vernieuwende retourervaring. Retourneren was nog nooit zo simpel. Jouw klanten hoeven enkel een retourzending te boeken en de producten in te pakken. Een retourlabel printen is niet nodig! Het pakket wordt opgehaald, waarna jij en je klant realtime updates ontvangen. Bovendien compenseert Budbee de uitstoot voor alle bezorgingen. Tel dit op bij de constante duurzame innovaties, en je weet zeker dat je goed bezig bent!
Bied klanten de beste service met same-day pickup

Op zoek naar de beste service voor jouw online shoppers? Consumenten melden hun retouren aan vóór 12:00u, en ze worden nog dezelfde dag opgehaald. Budbee communiceert altijd in welk tijdvak de retourzending wordt opgehaald. Je klant kan er zelfs voor kiezen om het retourpakket aan de chauffeur mee te geven, of het bij de voordeur klaar te zetten. Dat is retourneren met Budbee.

 

Kies voor onderhandelde tarieven of je eigen contract

Ook als je nog geen klant bent bij Budbee, kun je daar heel eenvoudig mee starten. Gebruik de onderhandelde tarieven van Returnless! Afhankelijk van het volume zal Budbee 1 tot 5 keer per week alle retouren bij de webwinkel afleveren. Als je wel klant bent bij Budbee kun je gewoon profiteren van je eigen vervoerstarieven. Budbee levert alle retourzendingen bij jouw magazijn als de uitgaande zendingen worden opgehaald.